Alle lagene skal registreres 20 minutter før første kamp i sekretariatet.
Alle kamper spilles 1 x 25 minutter uten sidebytte/pause.

· 9er fotball: J2011 spiller minimum 5 kamper (3 i gruppespill og 2 i sluttspill)

Alle kamper spilles med løpende innbytte.

Premiering
5er og 7er, samt 9er (J2012)

I klassene J2012, J2013, J2014, J2015 og J2016 får alle spillere medaljer. Premieutdeling skjer direkte etter et lagets siste kamp.

9er

I klassenJ2011 premieres de 3 beste lagene.

Kampoppsett
Kampprogrammet er svært tett. Alle lag må være klar til å gå på banen senest 5 minutter før kampstart. Eventuell forsinkelse trekkes fra spilletiden. Det laget som ikke har møtt 5 minutter etter kampstart har tapt 3-0. Dersom begge lag ikke møter er det uavgjort 0-0.

Hjemmelaget starter med ballen og bortelaget velger side.

5er og 7er og 9er J2012 gjelder NFF barefotballbestemmelser dvs resultater vises ikke.

For klassen J2011 blir det utarbeidet tabeller fra gruppespillet lørdag, som vil ligge til grunn for sluttspill/plasseringskamper søndag.

I gruppespill gis det 3 poeng for seier, 1 for uavgjort og 0 for tap. Plassering i gruppen avgjøres først ved antall poeng, deretter er det målforskjell, flest scorede mål og til slutt innbyrdes oppgjør som teller. Er det fortsatt ikke mulig å rangere lagene vil det bli foretatt loddtrekning.

V ed uavgjort etter normal kamptid i sluttspill-/plasseringskamper vinner det laget som har flest hjørnespark. Er resultatet fortsatt uavgjort skal avgjørelse skje ved loddtrekning.

Om finalen i klassene J2011 er uavgjort etter full tid, blir det først 5 minutter forlengning. Hvis fortsatt uavgjort, avgjøres finalen med straffespark konkurranse.

Draktfarger

Ved like draktfarger, skal bortelaget benytte overtrekk-vester. Dette er tilgjengelig hos baneverten/sekretariatet og det er lagene selv som må påse om det trengs bruk av vester.

Dommer/regler
Det er oppsatt dommer til hver kamp.
5er og 7er
Det er ikke lov til å ha høyt press ved igangsetting av spill.  Gjelder både ved målspark og etter redning.  Dommerne kan be spillere trekke seg tilbake før spillet fortsetter.

· 9er
Gult kort medfører umiddelbart 3 minutter soning. Ved to gule kort, må resten av kampen sones. Rødt kort medfører soning resten av kampen.

Innbyttere
Man trenger ikke gjøre dommeren oppmerksom på bytte av spillere, så lenge spiller ut / spiller inn bytter samtidig på sidelinjen. Gjelder alle klasser.